Altay'ın genci Ulaş'ın yeri garanti

Güncelleme Tarihi:

Altayın genci Ulaşın yeri garanti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 16:28

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'ın 18 yaşındaki stoperi Ulaş Zengin, siyah beyazlı takımda ilk 11'deki yerini garantilemeyi başardı.

Haberin Devamı

Altyapıdan yetişen Ulaş, ligde Silivrispor ve Maltepespor'a karşı, kupada ise Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında 90'ar dakika sahada kaldı. Futbola 2007'de Altay'da başlayan, U14, U15, U16, U17, U19 takımlarında forma giyip kaptanlık görevi üstelenen 18 yaşındaki savunmacı, bu sezon ilk kez profesyonel deneyim yaşadı. Altay formasıyla U14 takımı ile Türkiye 4'üncülüğü, U17 ekibiyle ise Ege şampiyonluğu yaşadığını belirten Ulaş, şunları söyledi:

"Beni yetiştiren tüm altyapı antrenörlerime teşekkür ediyorum. Bu sezon transfer yasağı nedeniyle bizim gibi gençlere büyük bir şans doğdu. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Hırslı bir takımız. Bu lig tam bana göre. Savaşçı bir oyun karakterim var. En büyük hedefim Altay'da şampiyonluklar yaşayıp, kulübümle Süper Lig'de mücadele etmek."

Haberin Devamı

"GELİŞİME ÇOK AÇIK"

Altay teknik direktörü Serdar Sabuncu, Ulaş'ın U19 Milli Takımı'na çağırılmasını beklediklerini belirtirken şöyle dedi:
"Tecrübesi olmamasına rağmen formayı kaptı. Altay'ın gelecek vadeden oyuncularının başında geliyor. Fiziksel açıdan kuvvetli, 1.88 boyunda ve aynı zamanda süratli. Gelişime çok açık. Çağdaş, Alpay, Orhan gibi önemli stoperler yetiştiren Altay, Türk futboluna önemli bir savunmacı daha kazandıracak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!