Altay’da SGK zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Altay’da SGK zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 13:21

ALTAY’ın Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan 2 milyon 343 bin TL borcu nedeniyle 2007’den bu yana görev alan ve yeni yasaya göre kişisel hesaplarına haciz işlemi uygulanması gündeme gelen eski başkanlar çözüm için bir araya geldi.

Haberin Devamı

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge’nin ofisinde yapılan toplantıya Başkan Cihangir Marmara’nın yanı sıra eski başkanlardan Melih Tunç Tandoğan, Ahmet Taşpınar, Niyazi Konuşmaz, Mehmet Erdoğan ve Ömer Hızlıok katıldı. Nafiz Zorlu döneminin temsil edilmediği toplantıda, Aslan Savaşan’ın ekibinden Umut Köroğlu hazır bulundu. Denetim Kurulu Üyeleri Mali Müşavir Gürcan Akan ve Hakan Güvener ile kulüp adına Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Serkan Acar da toplantıda yer aldı.

Katılımcılara Başkan Marmara ve denetçiler tarafından, SGK borçlarından dolayı geçmiş yönetim kurulu üyelerinin sorumlulukları konusunda teknik bilgiler verildi.

Toplantıda 2007-2015 arasında görev yapan başkanların birlikte çalıştıkları yöneticilerle kaynak oluşturarak ay sonuna kadar kendi dönem borçlarının bir kısmını ödemelerine karar verildi. Borçların 1998 yılından bu yana biriktiğini ifade eden eski başkanlar, 21 Ocak’ta daha geniş katılımlı bir SGK zirvesi yapılmasını kararlaştırdı. Bu toplantıya 1998-2015 yılları arasında görev alan eski başkanlardan Hayri Yorgancıoğlu, Mahmut Özgener, Burhan Bıçakçıoğlu, Sabri Sevenoğlu ve Erdinç Altınyeleklioğlu’nun da davet edileceği bildirildi.










Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!