Altay'da hesap dönemi başladı

Güncelleme Tarihi:

Altayda hesap dönemi başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 01:03

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Gümüşhanespor deplasmanından golsüz beraberlikle 1 puan çıkaran Altay 21 puanla sondan ikinci sıraya gerilerken yönetim biteme 10 hafta kala elde kağıt kalem, kurtuluş hesapları yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Ligde 15 maçtır galip gelemeyen siyah beyazlı ekip, kalan haftalarda kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Kırklarelispor, Gölbaşıspor, deplasmanda Kahramanmaraşspor ve deplasmanda Tepecikspor'un yanı sıra ilk 5 yarışındaki Nazilli Belediyespor'la deplasmanda, İnegölspor, Sarıyer'le deplasmanda, Hatayspor, Kocaeli Birlikspor'la deplasmanda ve şampiyonluk hedefindeki Bandırmaspor'la karşılaşacak.

Ligde 9'uncu haftada evinde Nazilli Belediyespor'u 1-0 yendikten sonra oynadığı 15 maçta 9 mağlubiyet, 6 beraberlik alırken 39 puan kaybeden Altay'un Başkan Vekili Sadettin Ünlü, 4 galibiyet, 3 beraberliğe ihtiyaç duyduklarını ifade ederken şöyle dedi:
"Kümede kalmak için 35-36 puanın yeterli olacağını düşünüyoruz. Bu hafta evimizde Kırklarelispor'la olmak ya da olmamak maçına çıkacağız. Finallerin ilk ayağı olacak bu müsabakayı kazanmaktan başka şansımız yok. Rakibimiz, Hatayspor'u 3-0 yenerek sürpriz yaptı. Kritik bir süreçteyiz, seyircisiz oynama cezası alsak bile kazanmak zorundayız."

PENALTIYI KURTARDI
Altay kalecisi Burak Cengiz, Gümüşhanespor deplasmanında 9'uncu dakikada Yüksel'in yol açttığı penaltıyı kurtararak 1 puanda önemli pay sahibi oldu. Daha önce Bandırmaspor deplasmanında siyah beyazlılar, 3-0 yenik durumdayken bir penaltı kurtaran tecrübeli file bekçisi, Göztepe derbisinde takımı 2-1 öndeyken yine penaltı atışında gole izin vermemiş ancak, pozisyonun devamında ikinci kurtarışı yapamamıştı. Siyah beyazlılarda penaltı pozisyonunda kırmızı kart gören Yüksel'le birlikte Cumhur da cezalı duruma düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!