Altay yakın takipte

Güncelleme Tarihi:

Altay yakın takipte
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 01:08

SPOR Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta sezona 23 Ağustos’ta Silivrispor deplasmanında start verecek olan Altay, rakiplerini mercek altına aldı.

Haberin Devamı

İlk kez mücadele edecekleri ligde dişli takımlarla karşılaşacaklarını dile getiren teknik direktör Serdar Sabuncu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Tire 1922, Tekirdağspor, Zonguldak Kömürspor ve Cizrespor’un yüksek bütçeli takımlar oluşturduğunu, Yeşil Bursa, Kozan Belediyespor ve Silivrispor’un da iddialı olduğunu söyledi.

Altay yakın takipte

Grupta kendileri gibi Turgutluspor, Gölbaşı ve Birlik Nakliyat Düzyurt’un da geçen sezon 2’nci Lig’den düştüğünü hatırlatan Serdar Sabuncu, 3-4 takımın şampiyonluk için yarışacağını belirtirken şöyle dedi:

"Biz orta sıralardaki 10 takımın liderliğine oynamak istiyoruz. Play off sınırlarında gezmeyi hedefliyoruz. Kaos futbolunun oynandığı bir ligde mücadele edeceğiz. Çok iyi savunma yapan, süreye oynayan rakiplerle karşılaşacağız. Ligdeki 3-4 takımın da çok kötü durumda olduğunu biliyoruz."

Haberin Devamı

UMUT VEREN PROVA

Üçüncü Lig 2’nci Grup takımlarından Kemerspor 2003’le Gaziemir Tesisleri’nde oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazanan Altay, sergilediği futbolla umut verdi. Rakibi karşısında Halil, Kubilay, Bedri Can ve Ömer’in golleriyle sonuca giden siyah beyazlı ekip, hazırlık dönemindeki ilk galibiyetini elde etti. Karşılaşmayı Başkan Cihangir Marmara yöneticiler de takip ederken teknik direktör Serdar Sabuncu, "Sonuçtan öte takımın kazanma arzusu beni sevindirdi. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!