Altay toz duman

Güncelleme Tarihi:

Altay toz duman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2008 00:00

Başkan Nafiz Zorlu, kendisini suçlayarak adaylıktan çekilen Emin Önal'a rest çekerken, Önal'ın listesinde yer alan Mesut Sancak da Zorlu'ya sert çıktı.

ALTAY'da 14 Mayıs'ta yapılacak genel kurul öncesi Başkan Nafiz Zorlu'nun 2,4 milyon YTL alacağına karşılık kendilerinden çek istediğini öne süren Emin Önal'ın adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından ortalık karıştı. Mevcut yönetimin 2. Başkanı Mesut Sancak'la birlikte hareket eden Önal'ın, ’’Nafiz Zorlu'ya ayda 70 bin YTL vermeyi önerdik ancak o 2,4 milyon YTL'lik çek istedi. Bu tavrı, başkanlığı bırakmak istemediğini ortaya koyuyor. Artık biz yokuz’’ sözlerine tepki

gösteren Başkan Zorlu, ’’Alacağımın 300 bin YTL'sini hemen siliyorum. Ayrıca çek istemediğim gibi ayda 70 değil, 60 bin YTL'yi kabul ediyorum, sadece bir protokol yeterli. Bu önerim, yalnızca Mesut Sancak'ın içinde yer alacağı bir grup için geçerlidir’’ diye konuştu. Zorlu, yeniden seçilecek potansiyele sahip olmasına rağmen kesinlikle aday olmayacağını sözlerine ekledi.

ZORLU TEMLİK KOYDU

Başkan Zorlu'nun bu sözlerine cevap ise Emin Önal'ın hazırladığı

listenin ağır topu Mesut Sancak'tan geldi. Zorlu'yu, kendileriyle dalga geçmekle suçlayan Sancak, aday olmayacaklarını tekrar ederek, ’’Bu saatten sonra kararımızdan dönmemiz mümkün değil. Yöneticilik ciddiyet ister. Nafiz Bey bizi kulüpten uzaklaştırmak ve yeniden başkan seçilmek için bu oyunu oynadı ve başardı. Kendisine yeni başkanlık döneminde başarılar diliyorum’’ diye konuştu. Mesut Sancak, Başkan Zorlu'nun 2,4 milyon YTL'lik alacağına temlik koydurduğunu ve bunun için 6 yöneticiden imza aldığını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!