Altay Kasımpaşa'nın gençlerine talip

Güncelleme Tarihi:

Altay Kasımpaşanın gençlerine talip
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 16:58

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta gol sancısı yaşayan Altay, Kasımpaşa'nın gençlerine kanca attı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlıların İstanbul temsilcisinden 19 yaşındaki forvet Kubilay Akyüz ve 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhsin Yıldırım'ı istediği, buna karşılık Kasımpaşa'nın Altay'ın U-17 takımından sağ bek Sait Öner ve orta saha oyuncusu Atakan Rıdvan Çankaya'ya talip olduğu öğrenildi.

Takasa sıcak bakmayan Altaylı yöneticilerin 2 genci futbolcunu vermeden almayı planladığı bildirildi. Öte yandan transfer yasağını kaldırdıktan sonra Y.Malatyaspor'dan stoper Ferit Cömert ve Sarıyer'den orta saha oyuncusu Bilal Turgut'la anlaşan Altay'da bir süredir antrenmanlara çıkan Gökhan Çakır'ın Giresunspor'la olan bonservis sorununu çözdükten sonra imza atacağı bildirildi.

ÇALIŞIR İSTİFA ETTİ
Altay Altyapı ve Taraftar Sorumlusu Semih Çalışır, yönetimden istifa etti. Kendisiyle birlikte altyapıda çalışan 5 gönüllü yöneticinin de ayrıldığını açıklayan Semih Çalışır, şunları söyledi:
"Göreve geldiğimizde antrenman yapacak topu, forması olmayan altyapıyı, 3 sene yetecek malzemeyla bırakıyoruz. Altay adına kayıtlı otobüsün alınmasına öncülük ettik. Ancak dedikodu ve fitne ile, mali yapının kötü lanse edilmesi, altyapı yönetiminin antrenör ve oyuncu seçimlerine yapılan müdahaleler bardağı taşıran damla oldur."
Semih Çalışır, Altay'da Gürsel Canerler ve Ali Arslan'dan sonra yönetimden istifa eden üçüncü isim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!