Altay Demirören’i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Altay  Demirören’i ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 13:56

ALTAY Başkanı Cihangir Marmara ve Asbaşkan Alex Padulano, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret ederek kulübün sorunlarını aktardı.

Haberin Devamı

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Yıldırım Demirören’e TFF’nin sezon sonunda 3’üncü Lig’deki kulüplere bazı kriterlere göre mali destekte bulunacağını hatırlatan Başkan Marmara, şunları söyledi:

"Teşvik sistemi ile 3’üncü Lig’de her gruba 1’er milyon TL olmak üzere, toplam 3 milyon TL aktarılacak. Gelirlerimiz temlikli olduğu için paranın farklı kanaldan ödenmesini istedik, ancak bu konuda söz alamadık. Gelecek para kasamıza girmeden borçlara gidebilir."

Genç futbolcu oynattıkları için teşvik sisteminde artı puan kazandıklarını, ancak 2’nci yarıda görülen sarı ve kırmızı kartlarla kulübün aldığı cezaların hanelerine eksi puan olarak yazılacağını ifade eden Başkan Marmara, daha sonra şunları söyledi:

"Her takımın payı farklı olacak. Ligler tescil edildikten sonra kaynak kulüplere aktarılacak. Grubumuzdaki 19 takım içinde en çok genç futbolcu oynatan ekip biziz. Bu yüzden Sayın Demirören bizi tebrik etti. Ayrıca Buca İlçe Stadı’nın yeniden faaliyete geçmesini sağladığımız için de teşekkür etti. Bizim de deplasman gelirlerinin ve sponsorluk haklarının artırılması için taleplerimiz oldu."

FURKAN’DAN KÖTÜ HABER

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta pazar günü deplasmanda lider Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşılaşacak Altay’da Furkan şoku yaşandı. Siyah beyazlıların 2 Nisan’da evinde 2-2 berabere kaldığı Kızılcabölükspor maçında burnu kırılan genç futbolcunun ağrılarının artması nedeniyle yarın ameliyat olacağı öğrenildi.

Genç golcünün bir süre tampon ve burun bandı ile idare ettiğini belirten teknik direktör Serdar Sabuncu, "Furkan artık nefes almakta ve gece uyumakta zorlandığını söyledi. Tedavisi 2 hafta sürecek" dedi. Erzurum deplasmanının fair play çerçevisinde geçmesini dileyen Sabuncu, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.


BAKMADAN GEÇME!