Alsancak uyumadı

Güncelleme Tarihi:

Alsancak uyumadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 01:18

İZMİR’in Alsancak semtinde, Konak Belediyesi ve Dora Dergisi tarafından düzenlenen alışveriş gecesi 5’inci Night Out Shopping, bu yıl da onlarca firmanın katılımı ve sürprizlerle gerçekleşti.

Haberin Devamı

Alsancak’ta düzenlenen ve bugüne kadar 30 binden fazla kişinin alışveriş yapmasını sağlayan etkinlik, iki gün boyunca İzmirlileri semtte buluşturdu. Bu yıl 12-13 Aralık olmak üzere iki gün boyunca düzenlenen etkinlikte geç saatlere kadar açık kalan mağazalar, restoranlar ve geceye özel etkinliklerle şehrin ekonomisine de katkı sağlamak amaçlanırken, parti etkinlikleri ve stantlar da Alsancak sokaklarına ayrı bir renk kattı.

Alsancak uyumadı

Gece 24.00’e kadar açık kalan mağazalarda insanlar indirimli ürünleri almanın keyfine vardı.

Alsancak uyumadı

Haberin Devamı

Etkinlik boyunca devam eden sokak gösterileri, DJ performansı, canlı müzik, dans toplulukları ile adeta bir karnaval havası yaşanan Alsancak’ta, her yıl heyecanla beklenen ve Rönesans Ajans’ın gerçekleştirdiği açık hava defilesinde ünlü tasarımcılar Eda Erdoğan, Dilber İşlekoğlu, Zeynep Mayruk ve Harley Davidson’ın koleksiyonları tanıtıldı. Ünlü manken Şenay Akay, Ebru Öztürk ve Rönesans Ajans mankenlerinin yer aldığı defile, İzmirliler tarafından beğeniyle izlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!