Alsancak’ta trafik fena karıştı

Güncelleme Tarihi:

Alsancak’ta trafik fena karıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 00:00

Altınordu’nun maçlarını Alsancak Stadı’nda oynamak için yaptığı başvuru, Altay’ı rahatsız etti.

Haberin Devamı

Üç yıldır tesisin kullanım hakkının kendilerinde olduğunu hatırlatan Başkan Ömer Hızlıok, “Mayıs ayında GSİM’ye gereken başvuruyu yaptık; haziran sonunda da kira borcumuzu ödedik. Stadın yeni sezonda bize kiralanmasıyla ilgili onayı Başbakanlık verecek. Evrakımız imzada bekliyor. Bu ortamda Altınordu’nun GSİM’ye başvurmasını entresan buluyorum” dedi.

Göztepe’nin de bazı maçlarını Alsancak’a kaydırmayı düşündüğünü öne süren Hızlıok, “Göztepe Atatürk Stadı’nın reklam ihalesine girmiş olabilir. Çünkü derbiler orada oynanacak. Diğer maçları taraftarlarının tercihi olan Alsancak’a kaydıracaklarını duyduk. KSK zaten Alsancak’ı kullanıyor. Altınordu’da devreye girdi. Dört takımın tek bir stadı kullanması imkansız. Bu konu, bizim protokol imzalanınca çözülür” diye konuştu.

Haberin Devamı

Altınordu geri adım atmayacak
Altınordu’nun Cumhuriyet’le yaşıt köklü bir kulüp olduğunu vurgulayan Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Alsancak Stadı konusunda ısrarcı olacaklarını söyledi. Özkan, “Büyük bir taraftar kitlesine sahip olan Altınordu’yu yeniden uyandırmak, anne ve çocukları spor alanlarına çekmek için şehrin merkezinde bir stada ihtiyacımız var. En büyük isteğimiz maçlarımızı Alsancak’ta oynamak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!