Alaçatı'da gelin damat turizmi

Güncelleme Tarihi:

Alaçatıda gelin damat turizmi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 16:42

İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki Alaçatı sahili yeni evlenen çiftlerin fotoğraf stüdyosu olmaya devam ediyor. Güneşli havayı fırsat bilen çiftler kır bahçeleri ve tarihi mekanların yanı sıra denizin içinden de objektiflere poz veriyor.

Haberin Devamı

Yaz boyunca Alaçatı sokakları ve deniz kıyılarını istila eden yeni evli çiftler, en mutlu günlerini Alaçatı'nın güzelliğiyle ölümsüzleştiriyor. İzmir'in yanı sıra Aydın, Manisa, Bursa hatta İstanbul'dan gelen gelin ve damatlar, fotoğraf çktirmek için soluğu Alaçatı'da alıyor. Gelinlik ve damatlıklarıyla kır bahçeleri ve tarihi mekanları fotoğraf stüdyosu haline getiren çiftler, denizin içinde de poz veriyor. Yel değirmenleri ile fotoğraf çektiren Gözde ve Özkan Özer çifti "Alaçatı'yı seviyoruz. Son zamanlardaki modaya biz de uyduk. Romantik bir yer. Yel değirmenleri ve taş evleri ile güzel bir ambiyansı var. En güzel günümüzü burada ölümsüzleştirmek istedik" dedi.

Özellikle haftasonu sayıları artan yeni evli çiftler bin ile 3 bin TL arasında değişen fiyatlarla Alaçatı albümü sahibi oluyor. Çiftlerin en çok tercih ettiği aksesuarların başında ise, gitar ve renkli balonlar geliyor.

BAKMADAN GEÇME!