Akü sektörünün ihracat lideri

Güncelleme Tarihi:

Akü sektörünün ihracat lideri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 01:17

Dört kıtada 79 ülkeye ihracat yapan İnci Akü, 30. kuruluş yılını kutlarken, hedeflerini de büyüttü.

Haberin Devamı

EGE’nin en güçlü kurumlarından İnci Holding’in iştiraki İnci Akü, 30’uncu kuruluş yıldönümünü İzmir Arena’da çalışanlarıyla kutladı. 30 yıldır milyonlarca aracın kalbinde yer alan, dört kıtada 79 ülkeye ihracatını sürdüren İnci Akü ailesi, başarmanın mutluluğunu paylaşırken, çalışanlar ödüllerini aldı.
İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, “Güven, teknoloji ve yenilik kavramları markamızla anılıyor. Bu şekilde anılmaya devam edeceğimiz nice 30 yıllara” diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi;
“İnci Holding ve İnci Ailesi olarak önümüzdeki yolda zamanın gerektirdiği değişimlere karşı durmak yerine onları kucaklamaya ve değişimle birlikte gelişmeye inandık. Geçmiş başarılara yenilerini eklemek için durmadan projeler üretiyoruz. Biz değişimin, gelişmenin, sürekli öğrenmenin rekabette bir adım önde olmanın sürdürülebilir başarının ön şartları olduğuna inanıyoruz. Başarılarımızın somut kanıtlarını aldığımız ödüllerle duyuruyoruz. İnci Akü adımızı bir markaya dönüştürüyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!