Akigo ders veriyor

Güncelleme Tarihi:

Akigo ders veriyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2012 00:00

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden iki ilçe takımından biri olan Akhisar Bld, akılcı yönetim anlayışı, doğru transfer politikası ve yerel yönetimin desteği ile basamakları birer birer tırmanıp, Süper Lig’in kapısına dayandı.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde büyük yatırımlar yapan İzmir temsilcileri Göztepe ve Karşıyaka camialarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ederken, bu ligdeki iki ilçe takımından biri olan Akhisar Belediyespor, başarıdan başarıya koşuyor. Henüz dört sezon önce 3. Lig’de mücadele eden yeşil-siyahlı ekip, akılcı yönetim anlayışı, doğru transfer politikası, kulüp-şehir dayanışması ve yerel yönetimin ölçülü desteği ile basamakları birer birer tırmanıp, Süper Lig’in kapısına dayandı.

Lider Elazığspor’uın ensesinde

İlk kez mücadele ettiği Bank Asya 1. Lig’de geçen sezon son maçta düşmekten kurtulan Akigo, bu sezon kadrosunda geniş çaplı bir revizyona giderken, transferlerin neredeyse tümünde tam isabet sağladı. İlk yarıyı üçüncü sırada bitirdikten sonra devre arasında Merter ve Ahmet Cebe gibi çok önemli iki takviye yapan yeşil-siyahlı ekip, ikinci yarının ilk sınavında bir basamak üzerinde yer alan Ç.Rize’yi 3-0 gibi net bir skorla yenerek lider Elazığspor’un ensesine yapıştı.

Haberin Devamı

Galibiyet en güzel armağan oldu

İlk yarıda 4 kez lider olma şansı yakalayan ancak sürpriz kayıplar yüzünden amacına ulaşamayan Akhisar bu kez kazanmasına rağmen, lider Elazığ’ın 90 + 3’te attığı golle galip gelmesi yüzünden koltuğu ıskaladı. Önceki gün 42. doğum gününü kutlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Futbolcularım 3-0’lık skorla bana en güzel armağanı verdiler” derken, “Doksan dakika boyunca kazanmak için tüm güçlerini ortaya koyan oyuncularımı alınlarından öpüyorum” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!