Akhisar’da Rodallega sancısı

Güncelleme Tarihi:

Akhisar’da Rodallega sancısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 14:55

ÇAYKUR Rizespor deplasman galibiyetiyle birbirinden güçlü rakipleri sollayıp 3 büyüklerin ardından 4’üncü sıraya yükselen Akhisar Belediyespor’da Antalyaspor karşılaşması öncesi Rodallega sancısı yaşanıyor.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor karşılaşmasında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Kolombiyalı futbolcunun takımla birlikte antrenmanlara çıkamadığı açıklandı. Sağlık ekibi, 2 gündür düz koşu yapan golcü futbolcuyu, cuma günü oynanacak maça yetiştirmek için seferber olurken, sarı kart cezalısı Ahmet’in yerine ise Tolga’nın görev yapacağı bildirildi.

Haftalık basın toplantısında Rodallega’nın durumunu değerlendiren teknik direktör Cihat Arslan, "Henüz bizimle çalışmadı. Doktor nezaretinde idman yapıyor. Cuma gününe kadar iyileşmesini umuyoruz" dedi.

Beşiktaş’tan 5 gol yiyen Antalyaspor’un bu kaybı telafi etmek için canını dişine takacağını belirten Cihat Arslan, "Deyim yerindeyse rakibimiz tam bir yaralı aslan konumunda. Bizimle oynayacakları maçta çok hırslı olacaklarını düşünüyorum. Gerekli önlemleri alıp, sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!