Akhisar Belediyespor'dan Fenerbahçe'ye gözdağı

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespordan Fenerbahçeye gözdağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 15:07

AKHİSAR Belediyespor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürerken teknik direktör Cihat Arslan, güçlü rakibine gözdağı verdi.

Haberin Devamı

Son antrenmanda açıklamalarda bulunan Cihat Arslan, futbol açısından Fenerbahçe karşılaşmalarının Gençlerbirliği müsabakalarından daha kolay olduğunu belirtti, "Atmosferi yüksek maçlar, bizim için daha güzel ve zevkli geçiyor. Seyircinin çok fazla olması bir şey ifade etmiyor. Güçlü bir rakip karşısında siz de kendinizi göstermek istiyorsunuz. Futbolcu müsabakaya daha rahat konsantre oluyor" dedi.

Akhisar Belediyespordan Fenerbahçeye gözdağı

Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında yenilmesine rağmen daha iyi futbol oynadığının altını çizen Cihat Arslan, sarı lacivertli ekibin duran toplar ve bireysel hatalar yüzünden kaybettiğini vurgularken şunları söyledi:
"İlk yenilgisini almış bir takım olarak bu maça daha hırslı hazırlanacaklar. Ayrıca geçen yıl bize 2 maçta da mağlup olmaları işimizi zorlaştıracak. Gençlerbirliği galibiyeti bizde psikolojik bir rehavet oluşturdu. Ama bu rahatlık oyunumuza pozitif yansımalı. Çok ciddi hazırlanmamız lazım. Galip gelebiliriz, berabere kalabilir, Allah korusun kaybederiz ama hedifimiz öncelikle karakterli bir oyun sergilemek."

Haberin Devamı

İstikrarı sağlamak adına Gençlebirliği'ni mağlup eden kadroyu korumayı planladığını sözlerine ekleyen Cihat Arslan, sonradan oyuna giren ve başarılı performans sergileyen futbolcuları da gözardı etmeyeceğini ifade etti. "Rakibimiz Fenerbahçe olduğu için oyunumuzda ekstra bir değişiklik olamaz" diyerek savunma yapmayacaklarının sinyalini de veren Cihat Arslan, "Bizim felsefemizde rakibe göre plan değiştirme yoktur. Biz kendi futbolumuzu sergilemeye çalışırız. Bu durum, rakibin gücüyle ilgili bazı değişkenlikler gösterebilir ama temel olarak sahaya kazanmak için çıkarız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!