Akhisar Belediyespor’un hedefi istikrar

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor’un hedefi istikrar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 17:39

SPOR Toto Süper Lig’in ilk 3 haftasında Torku Konyaspor ve Trabzonspor ile berabere kalıp Mersin İdmanyurdu’nu Balıkesir’de mağlup ederek 5 puan toplayan Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Cihat Arslan, istikrarı bozmayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor’un hedefi istikrar

Her maça özel olarak hazırlandıklarını belirten Cihat Arslan, "Lige iyi başladık, başarıyı istiyorsak, bunun devamını getirmeye mecburuz. Tüm Akhisar bize güveniyor. Kimseyi mahcup etmemek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz" dedi. Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Cihat Arslan, şöyle devam etti:

"Gelecek hafta sahamızda Gaziantepspor’u konuk edeceğiz. Bu maç öncesi 1’inci Lig’in flaş ekibi Göztepe ile pazar günü Akhisar’da hazırlık karşılaşmasına çıkacağız. En iyi şekilde eksikliklerimizi kapatmak için uğraşıyoruz. Pazar günü saat 17.30’da oynayacağımız Göztepe maçına tüm taraftarımızı bekliyoruz."

Haberin Devamı

Çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor’da milli takıma giden Julio Sami ile sakatlığı süren Douglao idmanda yer almadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!