AK Parti’den Denizli için 29 çılgın proje

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Denizli için 29 çılgın proje
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 00:00

AK Parti’nin “Hedef 2023 Denizli Toplantısı” Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. Adaylar Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Cahit Özkan, Halil Pekdemir ve Ayhan Soyfidan, Milletvekili Mithat Ekici, İl Başkanı Avni Örki, Belediye Başkanı Osman Zolan ve partililer katıldı.

Haberin Devamı

AK Parti’nin Denizli için 2023’e kadar planladığı projeleri ve vaatleri birinci sıra adayı Zeybekci açıkladı. Hedeflerinin, 2023’te marka kent Denizli olduğunu kaydeden Nihat Zeybekci, 29 projeyle halkın karşısına çıktıklarını ve bunları herkese anlatacaklarını belirtti, “Bugün, Denizli’nin meselelerinin, hedeflerinin, hizmetlerinin tekrar altını çizerek paylaşma günümüzdür” dedi.

NELER YAPILACAK?

Aydın-Denizli-Antalya Otoyolu, İzmir-Antalya-Denizli Hızlı Tren, ikinci çevre yolu, demiryoluyla yük taşımacılığı, turizmde marka şehir olma, termal sağlık turizmi, arkeoloji müzesi, antik kentlerde kazı çalışmaları, Bozdağ Kayak Merkezi, çiftçiye mazot desteği, toplulaştırma, her ilçeye bir gölet, 2B ve Hazine arazilerle ilgili sorunların çözülmesi, altyapı çalışmaları, doğal su kaynaklarının korunması, tarımsal destekler, yeni sera bölgeleri, organik tarıma ve hayvancılığa destek, Denizli Bölge Hastanesi, Denizli Şehir Stadyumu, Çardak OSB’ye özel statü, ikinci üniversite, Denizli Devlet Tiyatrosu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!