AK Parti’de ‘İzmir’i nasıl alırız’ zirvesi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’de ‘İzmir’i nasıl alırız’ zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 00:00

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, partisinin İzmir milletvekilleri ve yöneticileriyle, “Yerel seçimlerde İzmir’i nasıl alırız” sorusunun yanıtını bulmak için bir araya geldi. Kent dışında iki gün kampa gireceklerini açıklayan Yıldırım, milletvekillerinden İzmir’de yerel seçimin nasıl kazanılacağı konusunda uzmanlık alanlarına göre rapor hazırlamalarını istedi.

Haberin Devamı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Balçova Termal Tesisleri’nde, partisinin İzmir milletvekilleri, il yöneticileriyle, “Yerel seçimlerde İzmir’i nasıl alırız” sorusunun yanıtını aramak için biraraya geldi.
İlhan İşbilen dışındaki tüm vekillerin katıldığı toplantıda Yıldırım’ın, “İzmir için çok proje yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu avantajı kullanmalıyız” dediği, yöneticilerden sosyoloji ve siyaset bilimi konusunda uzmanlardan görüş almalarını istediği öğrenildi.
Bu ay İzmir’le ilgili kent dışında iki gün kamp yapılacağını açıklayan Yıldırım, milletvekillerinden yerel seçimin nasıl kazanılacağı konusunda uzmanlık alanlarına göre rapor hazırlamalarını istedi.

Bazı başkanlar değişsin
Toplantıda 21 Eylül’de il danışma kurulunun toplanması kararlaştırıldı. Örgüt içindeki iletişimin eksikliğine dikkat çekildi ve bunun giderilmesi istendi. Bir bölüm milletvekili, bazı ilçe başkanlarıyla yöneticilerin değiştirilmesini istedi.
Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın gecikmeli katıldığı toplantıda 9 Eylül krizini gündeme getirdi. Yıldırım, Günay’ın Cumhuriyet Meydanı ve Konak’ta yuhalanmasını tepki göstererek, “Bu törenlere katılmamız gerekiyordu. Orada olmalıydık, sahipsiz bırakmamalıydık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!