AK Parti Aydın’da 55 aday adayı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Aydın’da 55 aday adayı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 01:03

GENEL seçimler için AK Parti’de 11 Şubat’ta başlayan aday adaylığı başvuruları 20 Şubat’ta sona erdi. AK Parti’den Aydın milletvekili olmak için 55 kişi aday adaylığı için başvurdu.

Haberin Devamı

AK Parti’nin mevcut Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Erdem. Ali Gültekin Kılıç ve Semiha Öğüş bir dönem daha vekillik için aday adayı oldu.

Aday adayları arasında en dikkat çekenler isimler olarak Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi eski Başhekimi Mustafa Oğurlu, son yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan ancak seçilemeyen Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Eski İl Başkanı Mehmet Sadık Atay, kapatılan İsabeyli Beldesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Bemir Kuvvet Evrim göze çarptı.

AK Parti’den Aydın’da milletvekili aday adayı olan diğer isimler şöyle:

"Sebahattin Akkın, Fuat Fikret Aktaş, Cengiz Altıntaş, Recep Aydın, Mehmet Aydıner, Niyazi Aykut, Ömer Yalçın Beyoğlu, Sabahattin Burhan, Dilek Çakır, Hüseyin Çobanoğlu, Hakan Çağlar Erürker, Ersin Esenlik, Osman Girgin, Zeynel Abidin Göksu, Sultan Güner, Murat Güneş, Seda Kanat, Murat Karahemşeri, Ebru Koç, Mehmet Koyuncu, Ömer Koyuncuoğlu, Mine Odabaşı, Gökhan Ökten, Abdurrahman Öz, Selma Özcan, Berna Özen, Halit Özırmak, Muhammet Ali Rıza Öziş, Melahat Özkan, Abdurrahman Öztürk, Yalçın Pekgüzel, Demet Pilevneli, Eyyüp Polat, Serpil Özalp Şahbudak, Harun Reşit Tayyar, Rahmetullah Tuğrul, Hüseyin Turgut, Metin Yavuz, Bahadır Yeloğlu, Şükrü Yenilmez, Namık Yıldırım, Cengiz Altınkaya, İlknur Arslan, Zeynep Olga Çelik, Zekeriya Kaya, Muammer Özkul, Gülçin Pevran ve Mestan Yayman."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!