Ağaçlı Yol'da ikinci perde

Güncelleme Tarihi:

Ağaçlı Yolda ikinci perde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 01:17

BORNOVA’da Özelleştirme İdaresi’nin imar planını ticaret, AVM, rezidans yapılmasına olanak sağlayacak şekilde değiştirildikten sonra satışa çıkardığı ve büyük tepki gören Ağaçlı Yol’daki Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü arazilerkinin isteklileri belli oldu. Ağaçlı Yol’daki araziye beş, Ankara Caddesi’ndekine 10 teklif geldi.

Haberin Devamı

Karayolları’nın Ağaçlı Yol yakınındaki Sanayi Caddesi’nde, üzerinde idari binaları, şantiye ve ağaçların bulunduğu 54 bin 181 metrekarelik, Ankara Caddesi üzerinde çevresinde Koçtaş, Türkcell, Vatan Bilgisayar binalarının yeraldığı 27 bin 388 metrekarelik arazilerine son teklifler 19 Eylül’de verildi.

İşte istekliler

54 bin 181 metrekarelik toplam iki parselden oluşan alana Mehmet Gökdemir İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, İzmir Ortak Girişim Grubu, Seza İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti, Armesa-Murat Akdemir Ortak Girişim Grubu, Liva İç ve Dış Ticaret Şirketi istekli oldu.

Ankara Caddesi üzerindeki 27 bin 388 metrekarelik Karayolları arazisine ise 10 teklif geldi. Ağaçlı yola teklif veren beş şirket bu araziye de talip olurken, bu firmaların yanısıra Kavuklar Akaryakıt Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,Femteks Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti, Özser Otomotiv Ürüneleri Ticareti Temizlik ve Serviz Hizmetleri A.Ş., Mistral Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gergül Yapı Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. de teklif verdi, rakamlar açıklanmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!