Adı sır gibi gizlenen film

Güncelleme Tarihi:

Adı sır gibi gizlenen film
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 00:00

Dünyanın en genç kainat güzeli olan Arnavut Almeda Abazi, adı sır gibi saklanan filmin çekimi için geldiği kenti beğendi.

Haberin Devamı

Dev bütçeyle çekilecek aksiyon filmi için Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi İzmir’e geldi. Genç oyuncu, ilk kez geldiği kenti hemen gezdiğini belirterek, “Çok güzel bir kent. Günlerimi sıkılmadan geçiriyorum. Kısa sürede her yeri tanıma ve görme imkanı buldum ve çok beğendim” dedi. İzmir – Çeşme – İstanbul üçgeninde önümüzdeki hafta başlayacak çekimler için toplanan ekipte, aksiyon sahnelerinin usta oyuncusu Ayhan Yıkgeç ile önemli rolleri paylaşacak olan Almeda Abazi, Yener Gürsoy, Alba Ajasi ve İlda Abazi ilk kez bir araya geldi. 

Ekip çok iddialı

Hikaye ve senaryosunu Önder Vardiş’in yazdığı film için ekip çok iddialı. Yener Gürsoy filmde Özel Harekat Polisi’ni canlandırıyor. Hollywood yapımları olan bir çok filmde bir çok dünya starının dublörlüğünü yapan Ayhan Yıkgeç bu kez kendi filminde bu sahnelerde kendisi oyuncu olarak yer alacağı filmin ayrıca tüm aksiyon sahnelerinin kareografisini hazırlıyor. Ayhan Yıkgeç’in dublörlüğünü yaptığı ünlü oyuncular: Van Damme (Sınav Filmi), Steven Seagal, Jackie Chan, Robert De Niro, Bruce Willis. Ayrıca Almanya’da ve Türkiye’de yayınlanan Kobra Takibi adlı filmin aksiyon sahneleri. Amerikan ve Türk sinemasının önemli yapımlarında yer alan Ayhan Yıkgeç kendi filmi için oyuncuları özel olarak yeteneklerine göre kendisi seçtiğini söylüyor.

Bir aksiyon filmi

Haberin Devamı

Yıkgeç, “Bu filmde rol alacak oyuncuların bir çok özelliği bünyesinde barındırması gerekli, oyuncunun cesur, yenekli ve sportmen olması şart. Şimdiye kadar Türkiye de hiç yapılmamış bir aksiyon filmi izleyicileri bekliyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!