9 Eylül'e görkemli final

Güncelleme Tarihi:

9 Eylüle görkemli final
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 01:18

İZMİR’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92’nci yıl dönümü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ev sahipliğinde "9 Eylül Resepsiyonu" düzenlendi.

Haberin Devamı

İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlenen resepsiyonda Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eşi Türkegül Kocaoğlu konukları karşıladı ve davetlilerle tek tek ilgilendi.

9 Eylüle görkemli final

Birsüredir aralarında soğuk rüzgarlar esen Vali Mustafa Toprak ve eşi Selime Toprak’ı, Başkan Kocaoğlu, eşi Türkegül Kocaoğlu ile karşıladı. Resepsiyona Ege Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, ilçe belediye başkanları, iş dünyası temsilcileri ve gaziler katıldı.

9 Eylüle görkemli final

Resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Başkan Kocaoğlu resepsiyonun yurtdışında olması nedeniyle 10 Eylül’e ertelendiği söyledi. Kocaoğlu bu yıl 1975 yılından beri yapılmayan "Zafer Yürüyüşü"nü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Haberin Devamı

9 Eylüle görkemli final

İzmir’in kurtuluşunun her geçen gün daha büyük bir heyecanla kutlandığına değinen Aziz Kocaoğlu "İzmirliler her zaman ve her koşulda, Ulu Önderimizin ilkelerini yaşatarak onun gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda devam edeceklerdir. Biz gelecek kuşaklara bu ülkenin nasıl kurtulduğunu; 9 Eylüllerle, 29 Ekimlerle, 30 Ağustoslarla, 23 Nisanlarla, 19 Mayıslarla anlatmak, öğretmek durumundayız.

9 Eylüle görkemli final

Bu bugün bize, yarın çocuklarımıza, torunlarımıza düşen görevdir. Elbet hepimiz bir gün göçüp gideceğiz ama İzmir, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet bağımsız ve müreffeh yaşayacaktır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!