55 ülkeye ihracat

Güncelleme Tarihi:

55 ülkeye ihracat
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2014 01:16

“Keyifli Temizlik” sloganı ile Kemalpaşa’da üretim yapan Viking, Sailor markası ile dünyayı temizliyor.

Haberin Devamı

DETERJAN ve kozmetik sektörünün öncüleri arasında yer alan ve sektörde 35. yılını dolduran Viking Temizlik, 2014 yılına hedeflerini büyüterek girdi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından ihracat, istihdam ve üretim olmak üzene üç dalda ödüle layık görülen firma, çıtayı yükseltti. İzmir Kemalpaşa’da kurulan 53 bin metrekarelik Avrupa standartlarındaki tam otomasyonlu üretim sistemine sahip tesislerinde üretim yapan Viking’in, “Keyifli Temizlik” sloganı ile perakende, ihracat, private label (özel üretim) ve ev dışı tüketim olmak üzere dört farklı satış kanalı mevcut. Sürekli yenilenen teknolojisiyle uluslararası arenada kendini kanıtlayan Viking’in makine parkurunda ileri teknolojiler kullanılıyor. Tüm çalışanlarının katılımı ile “ilk defada hatasız üretim” ilkesi ile hareket eden firma; üretimin tüm aşamasını kalite, hijyen, çevre ve emniyet kurallarını gözetme ilkesini uyguluyor.

Haberin Devamı

Avcı Kimya en son

2006 yılında Vikipack Plastik ve Kimya A.Ş.’yi kurup ambalaj ihtiyacını da kendi bünyesinde karşılayarak entegre bir yapıya dönüşen Viking, temizlik malzemesi üretiminde en önemli girdi olan ve ağırlıklı ithalat yoluyla karşılanan hammadde üretimini Türkiye’de gerçekleştirmek için yeni bir şirket olan Avcı Kimya’yı da geçtiğimiz Ekim ayında kurdu. 367 kişilik istihdamı olan firmanın Sailor Viking markası altında ihracat yaptığı ülke sayısı ise 55’e ulaştı.

KALİTE ÖNEMLİ

Viking Temizlik’in bugünkü başarısının ardında, şirketin kuruluşundan bu yana tüketiciyle yakın temasta olmasının yattığının altını çizen İcra Kurulu Başkanı Hayrettin Avcı, “İnandığımız en büyük değer kalite. İnsanların evinde her alana dokunan ürünler üretiyoruz. Yüksek kalitenin herkesin hakkı olduğuna inandığımızdan, en kaliteli ürünleri tüketicilerin ulaşabileceği fiyatlarla pazara sunduk. Mükemmellik tutkusuyla her zaman en iyiyi sunmayı hedefleyen Viking Temizlik olarak ödüllere layık görülmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!