38. yıl hedefi 38 yeni mağaza

Güncelleme Tarihi:

38. yıl hedefi 38 yeni mağaza
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2010 00:00

Türkiye’de gelişen mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, 38. yılını kutlarken mağaza sayısını artırmak için harekete geçti. Hedef yıl sonuna kadar 38 yeni mağaza açmak.

Haberin Devamı

DOĞTAŞ Mobilya kuruluşunun 38’inci yılını 38 yeni mağazanın açılışını yapma hedefiyle kutluyor. Türkiye’de gelişen mobilya sektörünün öncü markaları  arasında yer alan Doğtaş, üretim kapasitesi, tasarımda farklılaşan ürünleri ve yeni perakendecilik anlayışıyla yurt içinde 132, yurt dışında ise 62 ülkede 76 olan konsept showroom sayısına yenilerini eklemeyi planlıyor.

İstihdam açığı

Genel Müdür İsmail Doğan, 13 mağazanın açılışını bu hafta sonu yapacaklarını belirterek, “Hedefimiz yıl sonuna kadar 38’e ulaşmak. Ayrıca yine 2010 için yüzde 30’luk büyüme öngörüyoruz ve yatırımlarımıza durmadan devam ediyoruz. Üretim kapasitemizi artırmak amacıyla ek tesisimizin inşaatı başladı. Bu tesisle hem istihdam açığını kapatmayı, hem de  yeni açılacak bayilerimize daha hızlı hizmet vermeyi planlıyoruz” diye konuştu.

BEN YENİLENDİM

Haberin Devamı

Yıllardır müşterilerini şıklık ve konforla tanıştıran tüketicisine ‘Ben Yenilendim’ gibi cesur bir söylemde bulunan Doğtaş, verdiği sözün arkasında duruyor. Çanakkale’nin güçlü firması, ürün portföyüne istenilen dizaynın yaratılabileceği ‘Optiroom Çözümler’ sunan parçalarla konsept olarak evleri yeniliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!