Ege Orman Vakfı gönüllülerinden yılın ilk konseri

Güncelleme Tarihi:

Ege Orman Vakfı gönüllülerinden yılın ilk konseri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 12:41

Ege Orman Vakfı gönüllülerinden yılın ilk konseri

Haberin Devamı

TRT ses sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu, yeni yılın ilk konserini Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda verdi.

Aynur Seçkin Bal'ın sunuculuğunu yaptığı, TRT ses sanatçısı Burcu Göktürk'ün konuk sanatçı olarak yer aldığı konsere Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Bahar Lions Kulübü Başkanı Şükran Uğur, hayırsever Ayşe Mayda, Lions Kulübü Başkanları, üyeleri ile çok sayıda doğasever katıldı. Konserin açılış konuşmasını yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, "Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Koromuz çalışmalarına 2011 yılında başladı. Bu akşam 21. konser ile karşınızdalar. Biliyorsunuz bizim konserlerimizde notalar fidana, fidanlar ormana dönüşmektedir. Konserimize destek olan Bahar Lions Kulübü'ne çok teşekkür ediyoruz. Siz doğasever konuklarımız bu akşamki konser için 600 fidan bağışladınız. 600 fidan Bahar Lions Kulübü adına Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında yeşerecek. Koromuzun verdiği konserlerle şimdiye kadar 23 bin 500 fidan toprakla buluştu" dedi.

Bahar Lions Kulübü Başkanı Şükran Uğur, uzun yıllardır Kulüp olarak Ege Orman Vakfı ile birlikte binlerce fidana can verdiklerini söyledi. Uğur, "Bu gece de 600 fidanlık korumuz oluştuğu için mutluyuz" diye konuştu.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol desteklerinden dolayı teşekkür ederek Bahar Lions Kulübü Başkanı Şükran Uğur'a plaket takdim etti.

Konsere katılan doğaseverler, Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu'nun seslendirdiği  birbirinden güzel şarkılarla keyifli bir gece geçirdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!