Ege Koop'un yeni proje adresi Turgutlu

Güncelleme Tarihi:

Ege Koopun yeni proje adresi Turgutlu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 13:10

Ege Koop'un yeni proje adresi Turgutlu

Haberin Devamı

EGE - KOOP, İzmir dışındaki ilk projesine bölgenin cazibe merkezlerinden Turgutlu’da imza atıyor. Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç'la ziyaret edip projeyle ilgili bilgi verdi.

İzmir’de 1984 yılından bu yana 30 bin konutla 150 bin kişinin yaşadığı modern kentler kuran Ege-Koop, Ege Bölgesi’ne açılma kararını hayata geçiriyor. İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle birbirinden farklı özelliklere sahip modern kentler kuran Ege-Koop, kent dışındaki ilk projesine 'Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri -1' ismiyle Turgutlu’da imza atmaya hazırlanıyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç'la birlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ayrı ayrı ziyaret etti. Projeyi anlattı. Projeyi dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Ege - Koop’un İzmir’deki başarılı çalışmalarını belediye başkanı olmadan önce de yakından takdirle takip ediyordum. Her bakımdan çok hızlı gelişmeye açık Turgutlu İlçemizi tercih etmesinden çok mutlu oldum. Umarım Manisa’da da Ege -Koop yeni proje çalışması yapar. Manisa merkezi olan Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerimizi kapsayan yeni imar planı çalışmaları kısa sürede kesinleşecek. Ege - Koop’a destek olmak bizlerin görevidir" dedi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise "İzmir’de olduğu gibi Turgutlu ilçemizde de Ege-Koop’un başarılı olacağını inanıyor, büyük bir heyecanla projenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, İzmir’de devam eden projeleri ile birlikte birikimlerini başta Ege Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin farklı illerine taşıma hedefinde ilk durak olarak Turgutlu’yu seçtiklerini söyledi. Genel Başkan Hüseyin Aslan, "Turgutlu’nun, İzmir ve Manisa merkezine yakınlığı, gelişen sanayisi, önemli ulaşım güzergahları üzerinde yer alması ve tarım potansiyeli ile bölgenin yıldızı parlayan yerleşim yerlerinden. İzmir - Ankara Karayolu üzerinde bulunan, Ege Bölgesi’ne can suyu olacak İzmir-İstanbul Otoyolu’nun da hemen yanından geçeceği Turgutlu’nun gelişimine, modern kentleşme örneklerimizden birini sergileyerek katkı koymaya hazırlanıyoruz. Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 evleri, Turgutlu’nun en gözde bölgesinde yükselecek" dedi.

TURGUTLU'YA DA POZİTİF KATKI SAĞLAYACAK

Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, büyük heyecan yarattığını söylediği proje hakkında bilgi verip, "Manisa - Turgutlu Yolu üzerinde, Özdilek Mağazası’na 600 metre, merkeze 2 kilometre mesafede 6 bin 582 metrekare alana kurulacak Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri -1'de 3 blokta 8 farklı tipte 54 2+1, 96 3+1 olmak üzere toplam 150 daire yer alacak. 20 - 25 milyon liraya mal olacak projemize önümüzdeki Mart ya da Nisan ayında başlamayı ve 2019’da tamamlamayı istiyoruz. Lansmana özel 270 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğumuz Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri -1, göz kamaştıran mimarisi, güneşlenme terasının bulunduğu yüzme havuzu, açık - kapalı otoparkı ile Manisa’nın parlayan yıldızı Turgutlu’nun planlı gelişmesine pozitif katkı sağlayacak" dedi.

İZMİR (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!