Egc’den Gazetecilere Özel "Yasal Doping" Programı...

Güncelleme Tarihi:

Egc’den Gazetecilere Özel Yasal Doping Programı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 11:11

KADİR DEMİRBÜKEN

Türkiye’nin yakından tanıdığı NLP Uzmanı Kadir Demirbüken, hafta sonunda Erzurum’daki gazetecilerle bir araya gelecek. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği programda Demirbüken, basın mensuplarına özel "Yasal Doping" semineri verecek.
Erzurum’da gerçekleştirdiği toplu hipnoz etkinlikleriyle defalarca ülke gündemine oturan ünlü NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu Kadir Demirbüken, Cumartesi günü Erzurum’daki basın mensuplarına özel bir program hazırladı. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nce (EGC) organize edilen programda, hipnozdan motivasyon artırmaya, stres yönetiminden vücut ağrılarını gidermeye varıncaya kadar birçok alanda şaşırtıcı uygulamalara imzasını atacak olan Demirbüken, ayrıca bir ilke de imza atacak. Demirbüken, söz konusu etkinliğe katılan gazetecilere isimlerini bile unutturacak.
"Yasal Doping" adını taşıyan programla ilgili bir açıklama yapan NLP Uzmanı Kadir Demirbüken, "Etkinliğimizde insan beyninin potansiyeli ve neleri mümkün hale getirebileceğini ortaya koyacağız. Bugüne kadar yaptığımız programda gazeteciler bizleri hep izleyen ve takip eden taraf oldu. Ama bu etkinlikte uygulamalarımızın tamamını gazeteciler üzerinde gerçekleştireceğiz. Hatta gazeteci arkadaşlarımıza isimlerini bile unutturacağız" diye konuştu.
ŞENER: ŞİMDİ RAHATLAMA ZAMANI
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Selahattin Şener de, 7 Haziran seçimlerinden bu yana gazetecilerin oldukça yoğun ve stres dolu bir dönem geçirdiklerini hatırlatarak, "Şimdi rahatlama zamanı" dedi. Kadir Demirbüken’in Türkiye çapında tanınmış bir NLP Uzmanı olduğunu vurgulayan Şener, "Değerli Hocamız sağolsun, bizi kırmadı ve gazeteci arkadaşlarımıza özel bir program tertip ettik. Bu programda meslaktaşlarımız stresten arınacak, moral ve motivasyonları bir anda tavan yapacak. Hocamız ayrıca gazeteci arkadaşlarımıza özel gösterilere de imzasını atacak. Tüm meslektaşlarımızı bu programa mutlaka katılmaya çağırıyoruz. Çünkü bu etkinlik kaçmaz" diye konuştu.
Kadir Demirbüken’in Erzurum’daki gazetecilere özel "Yasal Doping" programı 21 Kasım Cumartesi günü Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Konferans Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!