Efsaneler Metin Oktay İçin Buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Efsaneler Metin Oktay İçin Buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 11:18

METİN OKTAY FUTBOL TURNUVASI'NA ÖZELLİKLE GENÇLERİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİNİ BELİRTEN BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI HASAN KARABAĞ, “TURNUVAYA DURUŞU, CENTİLMENLİĞİ VE OYNADIĞI OYUNLA TÜRK FUTBOLUNA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRAN METİN OKTAY’IN İSMİNİ VERDİK. TURNUVAMIZIN AÇILIŞ MAÇINDA FUTBOLUN EFSANELERİ BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAK" DEDİ.

Futbolun efsaneleri, Metin Oktay Futbol Turnuvası gösteri maçında bir araya gelecek. 25 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da İzmir Doğançay Spor Tesisleri’nde oynanacak gösteri maçı için hazırlıklar sürüyor.
Bayraklı Belediyesi’nin organize ettiği Metin Oktay Turnuvası 25 Ocak’ta başlıyor. Turnuvanın başlangıcında ise Bayraklı karması ile Türk futbolunun yaşayan efsaneleri karşı karşıya gelecek.
Kaptanlığını Mahmut Evren’in, teknik sorumluluğunu Hasan Aral’ın gerçekleştireceği “Yaşayan Efsaneler” kadrosunda kaleyi Galatasaray’ın efsane kalecisi Hayrettin Demirbaş koruyacak. Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Milli takımlar Ege Bölge Antrenörü Ramazan Torunoğlu ile amatör ve profesyonel olarak futbol oynamış Ayhan Taşlı, Gürhan Dizlek, Murat Sır, Mustafa Irmak, Akif Başaran, Mehmet Zengin, Şükrü Zenger, Ümit İnal, İnanç Gültekin, Nail Dinçer, Serhat Bozkurt, Hakan Kutucuoğlu, Hakan Turan, Hasip Ertürk, Can Dumlupınar, Alper Timur ve Gürcan Çolak “Yaşayan Efsaneler” takımı kadrosunda yer alacak.
Bayraklı karmasında ise Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yanı sıra FIFA kokartlı eski hakem İsmet Arzuman ve amatör futbolcular olacak. Karmanın teknik sorumluluğunu ise Recep Aydın üstlenecek. Turnuvaya özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Turnuvaya duruşu, centilmenliği ve oynadığı oyunla Türk futboluna adını altın harflerle yazdıran Metin Oktay’ın ismini verdik. Turnuvamızın açılış maçında futbolun efsaneleri bizi yalnız bırakmayacak. Tüm futbol severleri bekliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!