Efsaneler davula Başkent’te vuracak

Güncelleme Tarihi:

Efsaneler davula Başkent’te vuracak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 00:00

Dünyanın en ünlü davulcuları, Pan Sanat Akademisi’nin düzenlediği etkinlik kapsamında Başkent’te sahne alacak.

Haberin Devamı

Madonna, Phil Collins, Eric Clapton, Lady Gaga, Chick Corea, George Benson gibi sanatçılarla çalışan davulcu ve müzisyenler, Ankara’da Pan Sanat Akademisi’nin düzenlediği workshopta bir araya gelecek. Halkbank’ın sponsorluğundaki etkinlik, 6-10 Şubat tarihleri arasında Bilkent Otel Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

24 SAAT EĞİTİM

Dünyanın en hızlı davulcusu olarak tanınan Jojo Mayer, yine müzik otoritelerinin dünya çapında efsane davulcular arasında saydığı Steve Smith, Robbie Williams, Kelly Clarkson, Sugababes, Geri Halliwell, Emma Bunton, Nina Hagen gibi sanatçılarla çalışan Thomas Lang ve Türk perküsyon sanatçısı Teymuralp Merter Fosforoğlu, katılımcılara toplam 24 saat eğitim verecek.

JAM SESSION ETKİNLİĞİ

Başta Grammy olmak üzere pek çok ödüle sahip müzisyenler, dokuz saat boyunca katılımcılarla birlikte çalma (jam session) etkinliği düzenleyecek. Davulculara jam session sırasında, uzun yıllar George Benson ile çalışan gitarist Vinny Valentino, Chick Corea, Eddie Palmieri gibi müziğin duayenleriyle çalışan bas gitarist Baron Brown, Lady Gaga’nın geri vokalisti Chrissi Poland ve Santana’nın klavyecisi Tom Coster eşlik edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!