Efsane Spice Girls grubu geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Efsane Spice Girls grubu geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:14

90'lar denince yurt içinde Cici Kızlar, dünya çapında ise Spice Girls akla gelir. Baharat Kızlar olarak ülkemizde uzun yıllar peşinden gençleri sürükleyen müzik grubu tam anlamıyla bir 90'lar efsanesiydi. Grup üyelerinin yollarına farklı yollardan devam etmek istemesi üzerine dağılan Spice Girls'ten geçtiğimiz günlerde sürpriz bir haber geldi!

Haberin Devamı

90’ların ünlü pop müzik grubunun eski üyelerinden Melanie Brown İngiltere’de bir gazeteye verdiği röportajda, “20. yıl dönümümüzde yeni şarkılarımızla hayranlarımızın karşısına geçmek bizim en önemli hayalimiz. Şu anda grup üyeleri olarak birbirimizle sürekli bir iletişim içerisindeyiz, sık sık konuşuyoruz. Eğer yeni bir şeyler yapacaksak bunu sıfırdan yapacağız” dedi.

“İnsanların, eski şarkılarımızın başkaları tarafından yazıldığını düşündüklerini biliyoruz ama aslında şarkılarımızın hepsini kendimiz yazdık” diyerek de eski işlerinin tamamen kendilerine ait olduklarının altını çizdi. Brown, sosyal medyada eski grup arkadaşlarıyla poz verdiği en yeni fotoğrafları da paylaştı...

Efsane Spice Girls grubu geri dönüyor

Haberin Devamı

Başka bir kaynaktan gelen bilgiye göre ise eski grup üyelerinin birbirleriyle görüşmeleri son 12 aydır devam ediyor ve tekrardan bir araya gelme fikrine oldukça sıcak bakıyorlar. Bütün bu yeniden bir araya gelme işine soğuk bakan tek taraf ise, David Beckham ile evlendikten sonra müzik kariyerine nokta koyan Victoria Beckham.

Brown konuyla ilgili; “Bu yıl 20. yıl dönümümüz olduğu için grup üyeleri olarak bunu kutlamamak insanlara, özellikle de hayranlarımıza karşı oldukça kaba bir davranış olur. Bu yüzden çok yakın bir zamanda bir şeyler olacak umarım” diyerek sözlerini bitirdi.

Efsane Spice Girls grubu geri dönüyor

90'larda 5 kişilik bir ekip olan Spice Girls ekibinde Geri Halliwell ülkemizde bir dönem Güner Ümit'in sunduğu Turnike programında hostes olarak ekranlara gelmişti. Melanie C ise kariyerine solo çalışmalar yapmak üzere yön vermiş ve gruptan ayrılmıştı. Victoria Beckham bilindiği üzere David Beckham ile evlenerek Baharat Kızlar'dan emekli olmuştu. Emma ise grubun sevilen şarkısı Viva Forever'ı bir müzikale çerirerek son yıllarda çalışmalar yapıyordu. Mel. Brown ise solo devam ettiği kariyerinde şimdilerde Spice Girls'ü tekrar bir araya getirme çabasının peşine düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!