'Efsane Geri Dönüyor' kampanyasında 26 bin lira toplandı

Güncelleme Tarihi:

Efsane Geri Dönüyor kampanyasında 26 bin lira toplandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 14:25

'Efsane Geri Dönüyor' kampanyasında 26 bin lira toplandı

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİSPOR için başlatılan 'Efsane Geri Dönüyor' yardım kampanyasında 26 bin 153 TL toplandı. 3 ay sürecek kampanyaya destek bekleniyor.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un ev sahipliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, oda başkanları, Kocaelispor yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla 13 Ağustos tarihinde Kocaelispor için 'Efsane Geri Dönüyor' adı altında yardım kampanyası başlatıldı. Komite kurularak, açılan hesap numaraları kamuoyu ile paylaşılarak her kesimden destek talep edildi. Yardım kampanyası için açılan hesapta 3 Eylül tarihi itibarıyla 26 bin 153 TL toplandı.

Valilikten şu açıklama yapıldı:
"Yapılan bu yardımlar Kocaelispor Kulübüne çok önemli katkılar  sağlayacaktır. İnanıyor ve biliyoruz ki taşın altına elini koymaktan çekinmeyen değerli Kocaeliler, az ve çok demeden 3 ay sürecek olan 'Efsane Geri Dönüyor' yardım kampanyasına destek vermeye devam edeceklerdir. Yardım kampanyasının başladığı 13 Ağustos tarihinden bu güne kadar kampanyaya destekte bulunan  değerli Kocaelilerin her bireyine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, her kesimin destek ve katkılarını bekliyoruz. Kocaelispor'umuzu da, sezonun  ilk müsabakasında elde ettiği galibiyetinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!