Efsane geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Efsane geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2014 17:10

Fenerbahçe'den Pierre van Hooijdonk ve Roland Koch bombası! Fenerbahçe'de Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ekibi açıklanırken, yardımcılık görevi için Roland Koch ve Pierre Van Hooijdonk'a teklif götürüldüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Lig TV'de yer alan habere göre Sarı Lacivertlilerde ilk olarak kaleci antrenörü Murat Öztürk mevcut görevinin yanısıra yardımcı antrenörlük görevine de getirilirken, Zeki Göle ve Mete Soygül'ün isimleride diğer yardımcılar olarak açıklandı.

İsmail Kartal'ın ekibinde kondisyoner Fatih Yıldız ve analiz uzmanı Melikşah Sezgin iş başı yaparlarken asıl yardımcı antrenör olarak Koch ve Van Hooijdonk'un isimlerinin geçtiği gelen haberler arasında.

Sarı Lacivertliler cumartesi günü oynayacakları Olimpiakos maçının hazırlıklarını da sürdürürlerken antrenmana tedavisi devam eden Egemen Korkmaz ve sakatlığı sonrası kondisyon çalışmalarına başlayan Diego Ribas katılmadı.

Aşil tendonunda sertleşme ve ağrı bulunan Michal Kadlec'e özel program uygulanan ntrenmanın ikinci bölümünde ayak bileği burkulan Semih Ergül, çalışmayı yarım bıraktı.

Haberin Devamı

Sıcak havaya rağmen çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdüren sarı lacivertlilerde hedef Süper Kupa Finaline kadar takım olarak ligi noktaladıkları form durumuna gelebilmek.

Bu doğrulutuda Olimpiakos ve Roma ile oynanacak hazırlık maçlarını çok önemli gören sarı lacivertliler, bu karşılaşmalarda Sheffield United ve Sevilla maçlarında ki silik görüntüyü üzerlerinden atmak istiyotlar.

BAKMADAN GEÇME!