Efsane futbolcular nefes için KKTC'de sahaya cıkacak!

Güncelleme Tarihi:

Efsane futbolcular nefes için KKTCde sahaya cıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 14:06

Nöroblastom tümörü ile mücadele eden 6 yaşındaki Nefes Demirpençe'ye yardım için futbol dünyasının ünlü isimleri KKTC'ye geliyor.

Haberin Devamı

Poy Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ünlüler karmasında Teknik Direktörlüğünü Yılmaz Vural’ın yaptığı ve Rüştü Rençber, Cihan Haspolatlı, Murat Erdoğan, Ümit Davala, Rıdvan Dilmen, Ahmet Dursun, Tugay Kerimoğlu, Orhan Kaynak, Hami Mandıralı, Recep Çetin, Zafer Öğer, Hakan Ünsal, Evren, Nuri Turan, Cafer Aydın, Ümit Karan, Mustafa Kocabey, Erkan Engin, Orkun Uçar, Metin Uzun, Kubilay Eren ve Kerem İnan oluşan Türkiye Şöhretler Karması KKTC'de maç yapacak.

19 Nisan Çarşamba gecesi saat 19.30’da başlayacak maçtan elde edilecek gelir, Nefes Demirpençe'ye bağışlanacak. Biletler Girne, Gazimağusa, Lefkoşa ve Güzelyurt'taki Deniz Plaza'da 20 TL'ye satılacak.

NEFES NEFES OLALIM
Poy Organizasyon Direktörü Özerk Göçmen, Merit Lefkoşa Hotel ve Casino’nun katkılarıyla gerçekleştirdikleri organizasyonun gelecek kuşaklara örnek olacağını ifade ederek şunları söyledi: "Nefes ve Nefes gibi olan birçok çocuğumuz var. Geleceğimiz olan çocuklarımıza elimizden gelen maddi ve manevi yardımı yapmak, anne ve baba, hatta insan olarak hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Tüm Kıbrıs halkını, Nefesimizi kurtarıp, ona destek olmak için 19 Nisan Çarşamba gecesi saat 19.30 da Girne Mete Adanır Stadı’na davet ediyoruz. Türkiye Şöhretler Karması ile Gönyeli Master Futbol takımı arasında oynanacak olan müsabaka biletleri Girne, Gazimağusa, Lefkoşa ve Güzelyurt'taki Deniz Plaza'larda satışa çıkacaktır. Haydi Kıbrıs Nefes'e Nefes olmaya.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!