Efsane çubuklu forma Volkan Demirel ile taraftarla buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Efsane çubuklu forma Volkan Demirel ile taraftarla buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 17:14

Fenerbahçe’nin 2016/17 futbol sezonunda giyeceği 110. Yıl Efsane Çubuklu Forma, adidas Türkiye tarafından hazırlanan, Fenerbahçe’nin bayrak oyuncusu Volkan Demirel’in yer aldığı video ile Fenerbahçeli taraftarların beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, kulübün 110. yılını yaşamasının gururuyla, “110 Yıllık Tutku” olarak ortaya çıktı. 

110. YIL Efsane Çubuklu Forma
Fenerbahçe’nin vazgeçilmezi Efsane Çubuklu Forma tasarımında bu sezon efsane oyuncu Lefter Küçükandonyadis ile birlikte anılan döneme ait olan çubuklu formadan esinlenildi ve çubuklar hafifçe daraltılarak kullanıldı. Tasarımda adidas’ın ikonik üç bantı ise ilk kez formanın yanlarında yer alıyor. #110YıllıkTutku sloganıyla, Fenerbahçe’nin büyük taraftarıyla buluşan formanın ensesinde bulunan 110.Yıl yazısını, yine ense bölümünde bulunan, kulüp renklerindeki küçük bayrak görünümlü parça tamamlıyor.

2016/17 sezonu Fenerbahçe yetişkin formaları 155 TL, genç formaları 120 TL ve çocuk formaları ise 110 TL’lik satış fiyatıyla, tüm Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde taraftarın beğenisine sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!