Efes zorlu Armani deplasmanında

Güncelleme Tarihi:

Efes zorlu Armani deplasmanında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2011 11:49

THY Avrupa Ligi'nde yer alan Anadolu Efes, C Grubu'nda yarın İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Grubundaki ikinci mücadelesinde kendi sahasında Belçika ekibi Belgacom Spirou takımına mağlup olan ve ilk yenilgini alan lacivert-beyazlı takım, yarın İtalyan rakibini yenerek sahasındaki yenilgiyi telafi etmeyi hedefliyor.
İki takım arasındaki mücadele Mediolanum Forum Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak ve NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Partizan mt:s'yi 84-73 yenerken, ikinci karşılaşmasında ise Belgacom Spirou'ya 80-79 mağlup olarak 2 maç sonunda averajla 2. sırada yer aldı.
Lacivert-beyazlı takımın başantrenörü Ufuk Sarıca, gruptaki en zor maçlardan birisine çıkacaklarını belirterek, “Karşımızdaki takım kaliteli bir ekip. Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz maç sonrasında Emporio Armani maçında galip gelmek istiyoruz” dedi.

Takım kaptanı Kerem Tunçeri ise geçen hafta yenilerek avantaj kaybettiklerine dikkati çekerek, “Emporio Armani bizim gibi yeni bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Akıllıca oynayıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Bu arada, Anadolu Efes'in yarınki rakibi EA7 Emporio Armani ise, C Grubu'nda yaptığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgi alarak averajla üçüncü sırada bulunuyor.

Kerem Tunçeri'nin 400. asist heyecanı

Anadolu Efes'in oyun kurucusu Kerem Tunçeri, yarınki maçta hem takımının galibiyeti için mücadele edecek, hem de THY Avrupa Ligi'nde 400 asist barajına ulaşmaya çalışacak.

Bu büyük organizasyonda kullandığı son 12 serbest atışını da sayıya çeviren tecrübeli oyuncu, ayrıca 11 asist daha yaptığı takdirde şimdiye kadar sadece 12 oyuncunun başardığı 400 asist barajına ulaşmış olacak.

Lacivert-beyazlı takımın ABD'li oyuncusu Tarence Kinsey ise son 9 Avrupa Ligi maçının her birinde en az bir kez top çalma ile mücadele etti. THY Avrupa Ligi'nde 180 kez top çalan Vlado Ilievski de 5 top çalma daha yaptığı takdirde bu kategoride 10. sırada bulunan Marcus Brown'u yakalayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!