Efes’te Repesa dönemi

Güncelleme Tarihi:

Efes’te Repesa dönemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:00

Erman Kunter ile anlaşamayan lacivert beyazlı kulüp, Hırvat antrenörde karar kıldı. Repesa daha çnce Tofaş'ta da çalıştı.

ERGİN Ataman ile yollarını ayırdıktan sonra antrenörlük için Erman Kunter’e teklif götüren ancak anlaşma sağlayamayan Efes Pilsen, Jasmin Repesa’da karar kıldı. Kunter’in olumsuz yanıt vermesini ardından rotayı yabancı antrenöre çeviren lacivert beyazlılar, üç aday arasından Repesa’yı seçti. 1990’lı yıllarda Tofaş’ı da çalıştıran Hırvat antrenör ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması bekleniyor.

Ukic 2 yıl daha FB Ülker’de

Öte yandan Beko Basketbol Ligi’ndeki takımlar transfer yönünden dün hareketli bir gün yaşadı. Takımların transferleri şöyle:

· Fenerbahçe Ülker, iç transferde Hırvat oyun kurucu Roko Ukic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sarı lacivertliler ayrıca, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka’da forma giyen Engin Atsür ile de 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

· Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker’den Rasim Başak ve Beşiktaş Cola Turka’dan Adem Ören ile anlaştı.

· Bornova Belediyesi, Türk Telekom’dan Ümit Sonkol’u 2 yıllığına renklerine bağladı.

· Beşiktaş Cola Turka, geçen sezon Bornova Belediyesi’nde forma giyen oyun kurucu Cüneyt Erden ile anlaştı.

· Aliağa Petkimspor, Kepez Belediyespor’dan Erdem Türetken, Barış Güney ve Levent Bilgin, Darüşşafaka Cooper Tires’tan Polat Kaya ve Antalya Büyükşehir Belediye’den Önder Külçebaş ile ABD’li Darlon Lamar Johnson’u transfer etti.

· Bandırma Banvitspor, ABD’li oyuncu Antonio Graves ile anlaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!