Efes Pilsen Zagreb'de

Güncelleme Tarihi:

Efes Pilsen Zagrebde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2007 18:29

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi'nde Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımıyla yarın yapacağı 2007-2008 sezonu (B) Grubu ilk hafta maçı için başkent Zagreb'e geldi.

Haberin Devamı

Lacivert-beyazlılar, Zagreb Havaalanı'ndan, konaklayacakları otele geçerek dinlenmeye çekildi. Lacivert-beyazlı kulübün genel menajeri Engin Özerhun, Zagreb deplasmanından galibiyetle dönerek, 2007-2008 sezonuna iyi başlamak istediklerini söyledi.

Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cibona Zagreb'in iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, “Şu an için bizden daha hazırlar, çünkü çok önemli bir lig olan Adriyatik Ligi'nde 6 maç oynadılar. O bakımdan iyi durumdalar” dedi.

Hırvat takımının kadrosunda 4 yabancı oyuncu bulunduğuna dikkat çeken Özerhun, “Çok zorlu bir deplasman ama biz de hedeflerimiz doğrultusunda maçı kazanmak durumundayız. Kazanmaya geldik ama çok kolay bir maç olacağını beklemiyorum” diye konuştu.

Efes Pilsen, bu akşam ve yarın sabah, maçın yapılacağı Drazen Petroviç Spor Salonu'nda gerçekleştireceği antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberin Devamı

Cibona Zagreb ile Efes Pilsen takımları arasındaki ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu ilk hafta maçı Drazen Petroviç Spor Salonu'nda TSİ 19.15'te başlayacak ve SKY Türk'ten naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!