Efes Pilsen, Fransa'da

Güncelleme Tarihi:

Efes Pilsen, Fransada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2001 00:00


Haberin Devamı

Suprolig'de Pau Orthez ile yarın yapacağı maç için Fransa'ya giden Efes Pilsen, Paris’ten otobüsle Pau’ya geçti.

Efes Pilsen’in Fransa kafilesinde, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Kerem Tunçeri de yer alıyor.

Pau Orthez maçının Fransa’daki ilk antrenmanını bu akşam yapacak Efes Pilsen, yarın ve maç sabahı gerçekleştireceği çalışmalarla hazırlıklarını tamamlayacak.

Efes Pilsen ile Pau Orthez arasındaki mücadele 15 Şubat Perşembe günü Türkiye saati ile 21.30’da yapılacak. Lacivert- beyazlılar, karşılaşma sonrası 16 Şubat Cuma günü İstanbul’a dönecek.

ÖZERHUN: „KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ“

Efes Pilsen Menajeri Engin Özerhun, gruBun iddialı takımlarından biri olarak Pau Orthez’i mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi.

Özerhun, Pau Orthez’le güzel ve zevkli bir maça çıkacaklarını dile getirerek, „Rakibimiz de bizim gibi zirve mücadelesi yapıyor VE çok formda. Gruptaki ilk iki iddiamızı sürdürebilmemiz için bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyor“ diye konuştu.

Efes Pilsen’in son haftalardaki formda oyuncusu Ömer Onan da Pau Orthez karşılaşmasının kendileri için önemine dikkat çekerek, „Zirvedeki yerimizi granti altına alabilmek için rakibimizi yenmemiz lazım. Pau Orthez’i önce durdurup, sonra kendi oyunumuzla yenmek amacındayız“ dedi.

Diğer yandan, uzun süre sonra kadroda yer alan Kerem Tunçeri ise daha hazır olmadığını ifade ederek, “Şu an alışma dönemindeyim. Takımla birlikte çalışacağım. Ancak Pau Orthez maçında oynamayacağım. Rakibimizi de yenmek istiyoruz“ şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!