Efes Cup’ta dev final

Güncelleme Tarihi:

Efes Cup’ta dev final
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2006 00:00

2006’nın ilk büyük derbisi bu akşam Beşiktaş ile G.Saray arasında oynanacak. Kazanan takım, 50 bin dolarlık ödülün de sahibi olacak.

EFES Pilsen Cup 5’in finali bugün dev bir randevuya sahne olacak. Werder Bremen’i Ailton’un golleriyle 3-2 yenen Beşiktaş ile bir başka Alman takımı B.Dortmund’a 5-3 üstünlük sağlayan G.Saray, 2006’nın ilk büyük derbisinde Antalya Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’de başlayacak maç, Kanal D’den naklen yayınlanacak. Kupayı kazanan takım 50 bin dolarlık ödülün sahibi olacak. İkinci olana ise 30 bin dolar ödenecek.

Antalya’da güvenlik toplantısı yapıldı

2006 yılının ilk büyük derbisi öncesi Antalya’da güvenlik toplantısı yapıldı. Valilik ve emniyetten yetkililerin katıldığı toplantıda, Efes Pilsen Cup 5’te Beşiktaş ile Galatasray arasında oynanacak zorlu maç öncesi alınacak önlemler konuşuldu. Toplantıda iki kulübün temsilcileri de hazır bulundu. Öte yandan Antalya Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan dev karşılaşmada, açık, kapalı ve kale arkası tribünleri Beşiktaş taraftarlarına ayrılırken, biletlerin 15-25 milyon liradan satılacağı açıklandı. Galatasaraylı taraftarlara ise diğer kapalı tribün ile portatif tribün tahsis edildi. Bu bölümün biletleri de 15-25 milyon liradan satılacak.

BEŞİKTAŞ

Cordoba

A.Tandoğan

İ.Toraman

Çağdaş

Okan

Koray

Kleberson

Sergen

İ.Akın

Ailton

A.Dursun

G.SARAY

Mondragon

Cihan

Tomas

Yalçın

Ergün

Hasan

İliç

Volkan

Ayhan

Ümit

Necati
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!