Efeler’de Yılbaşı Öncesi Sahte İçkiye Geçit Verilmedi

Güncelleme Tarihi:

Efeler’de Yılbaşı Öncesi Sahte İçkiye Geçit Verilmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 14:45

AYDIN EFELER'DE SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliği ile yaklaşan yılbaşı öncesi düzenlenen bir operasyonda, bol miktarda kaçak ve sahte içki ele geçirildi.
Gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, Aydın Efeler ilçesi Yılmazköy Mahallesi’ndeki A.Ç.’ye ait bir iş yerine baskın düzenledi. Savcılıktan arama kararı alarak iş yerini ve deposunu arayan Efeler Belediyesi Zabıta ve Efeler İlçe Jandarma Ekipleri buldukları kaçak ve sahte içkilere el kodu. Düzenlenen operasyonda bidonlara konulmuş 30 litre sahte rakı, 65 şişe sahte şarap, 5 şişe kaçak viski, 13 adet 500 ml su şişelerinin içerisine doldurulmuş sahte rakı ve çok sayıda boş rakı şişesi ele geçirildi. Jandarmanın sahte ve kaçak içkilere el koyduğu operasyonda, zabıta ekipleri de iş yerini ticaretten men edip mühürledi.
Zabıta ekiplerinin denetimlerinin süreceğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Halkımızın sağlığı ile oynayan kim olursa olsun hiç tereddüt etmeden gerekli işlem yapılır" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!