Efeler Belediye Meclisi Ağustos Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Efeler Belediye Meclisi Ağustos Ayı İlk Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 20:37

EFELER BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI

Efeler Belediye Meclisi Ağustos ayı ilk toplantısı Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Tuncay Olgun, Ufuk Güneş, Gandeher İlhan, Evrim Karakoz, Barıs Altıntas, Ramazan Balcı, Hakkı Gümüş, Özcan Petekkaya VEe Yusuf Emek mazeretli olarak katılmadı.
Toplantıda 1 gündem dışı madde de gündeme alınarak toplamda 12 madde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Gündemde ön plana çıkan maddelerden olan Ata Mahallesi, Tepecik Bulvarı, üzerinde yeni yapılacak olan bir parka Aydın’ın ilk kadın milletvekilinin ismi verilmek üzere Çevre ve Sağlık Komisyonu’na havale edildi. Gündemin 4. Maddesi olan Efeler Belediyesi Tiyatrosu Kurulması, Genel Sanat Yönetmeni ve tiyatro işçisi atanması veya bu hususta hizmet alımı yapılması, prova ve gösteri için salon kiralanabilmesi konusunda Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a yetki verilmesi hususları ile Efeler Belediyesi Tiyatro Yönetmeliği ise görüşülüp plan bütce ve hukuk komisyonuna havale edildi. Gündemin 5’inci maddesinde ise Efeler’de yaşanan otopark sorunu nedeniyle zemin katlarda isteğe bağlı otopark uygulaması hususu da görüşülüp oy çokluğuyla İmar komisyonuna havale edildi.
Gündem maddelerini incelenmek üzere gerekli komisyonlara gönderen belediye meclisi, Ağustos ayı ikinci oturumunu 6 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!