Edremit'ten İstanbul Atatürk Havalimanı'na direk uçuşlar başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Edremitten İstanbul Atatürk Havalimanına direk uçuşlar başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 18:18

Edremit'ten İstanbul Atatürk Havalimanı'na direk uçuşlar başlıyor

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nden İstanbul Atatürk Havalimanı'na direk uçuşların 31 Mart'tan itibaren başlayacağını açıklandı.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Edremit'e gerçekleşen uçuşlarda artmaya başladı. Edremit-İstanbul arasındaki uçak seferleri artarken, Atatürk Havalimanına da direk uçuşların başlayacağı belirtildi.

Açıklama yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, "Seyahatlerinde uçak kullanan vatandaşlarımızın bize sıklıkla ilettikleri Edremit'ten Atatürk Havalimanına direk uçuş taleplerini çok şükür gerçekleştiriyoruz. 31 Mart'tan itibaren 17 Haziran'a kadar her Cuma ve Pazar olmak üzere haftada 2 gün; 17 Haziran'dan itibaren de haftanın her günü Edremit Kocaseyit Havalimanı'ndan, Atatürk Havalimanına karşılıklı uçak seferi düzenlenecek. Ankara Esenboğa Havalimanından, Balıkesir Edremit Kocaseyit Havalimanına karşılıklı olarak 21 Nisan da haftanın 5 günü, 8 Mayıs'tan itibaren haftanın her günü, 19 Haziran'dan itibaren ise haftanın her günü iki sefer uçuş düzenleyeceğiz" dedi.

Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!