Edremit'te Uğur Işılak rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Edremitte Uğur Işılak rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 14:56

Edremit'te Uğur Işılak rüzgarı

Haberin Devamı


VAN,(DHA)-VAN'ın Edremit İlçesi kaymakamlığı ve belediyesi tarafından organize edilen ramazan etkinlikleri ses sanatçısı Uğur Işılak konseriyle renklendi.

Van Gölü sahilinde düzenlenen konserde hayranlarıyla bir araya gelen Uğur Işılak, seslendirdiği parçalarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Konsere gelenler, Işılak'ın şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Konser sonrası sahnede konuşan Işılak, Edremit Belediyesinin Ramazan etkinliklerinde sahne almaktan ve böyle bir atmosferde sevenleriyle bir araya gelmekten büyük keyif aldığını söyledi. Işılak, "10 yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımız Başbakan iken stada gelmiştik. O günden beri Van'ın tadı damağımızda kaldı. Bugün de bir  Ramazan akşamında Van'da sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi sizlerle buluşturan Edremit Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Atıf Çiçekli'ye de ayrıca şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli Işılak'ın geceye renk katıp muhabbeti arttırdığını belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kaymakam ve Başkan Vekili Çiçekli konser sonrası Işılak'a Van Kedisi hediye etti.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!