Edremit'te Trafik Haftası kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Edremitte Trafik Haftası kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 19:12

Edremit'te Trafik Haftası kutlaması

Haberin Devamı

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR'in Edremit İlçesi Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kurallarına uyan minibüs şoförleri, hiç kaza yapmayan ambulans şoförleri ve çalışmalarında başarılı polis ve jandarmalara teşekkür plaketi verildi.
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Edremit Remzi Molvalıoğlu Ticaret Meslek Lisesi'nde, 'Karayolları Trafik Haftası' kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte, Edremit Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan skeç ve canlandırmalarla trafik kuralları anlatılırken, sosyal mesajlar verildi. Programın açılış konuşmasını Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Turhan Gürhan'ın yaparken Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Ahmet Çelik, "Her geçen gün trafiğe katılan sürücü ve araç sayısı artmakta olup 2015 yılı sonu itibari ile ilçemizde tecilli araç sayısı 44 bin 329, sürücü belge sayısı 42 bin 922'ye ulaştı. Ülkemiz geneline baktığımızda ise tescilli araç sayısı 19 milyon 994 bin 472, sürücü belge sayısı ise 26 milyon 272 bin 579 gibi hiç de küçümsenmeyecek rakamlara ulaştığı görülmektedir" dedi. Konuşmalar sonrasında sahne alan ilkokul öğrencileri halk oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.
Etkinlikte, daha sonra trafik kurallarına uyan minibüs şoförleri, hiç kaza yapmayan ambulans şoförleri ve çalışmalarında başarılı polis ve jandarmalara teşekkür plaketi verildi.
Etkinliğe Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı, Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, CHP İlçe Başkanı Yusuf Seli Halk Eğitim Müdürü İsmail Damar, daire müdürleri, oda başkanları, davetliler ve çok sayıda veli katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!