Edremit yeni bir nefes alma alanına kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Edremit yeni bir nefes alma alanına kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 11:35

Edremit yeni bir nefes alma alanına kavuşuyor

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Edremit ilçesinden geçen Çanakkale-İzmir karayolu kenarına, Belediye tarafından yapılan bisiklet yolu, spor, dinlenme ve yeşil alan çalışmaları hızla sürüyor.

Edremit ilçesinde kent merkezi başta olmak üzere şehrin giriş-çıkışları, kavşaklar ve refüjlerin yenilenmesinden sonra, bisiklet yolu projesiyle şehir daha modern bir hale getirildi. Edremit’te kent merkezinin vitrini olan giriş-çıkışları, kavşak ve refüjlerini baştan sona yenileyerek yeni bir kimlik sağlayan Edremit Belediye Başkanı CHP’li Kamil Saka, birinci etabı tamamlanan ulaşım, spor, dinlenme ve yeşil alan düzenlemesinin ikinci etap çalışmalarına ara vermeden devam edildiğini bildirdi.

Yaklaşık 1250 metre uzunluğa sahip bisiklet yolunun ikinci etap çalışmalarının hızlı bir şekilde bitirileceğini söyleyen Başkan Saka, “Projenin tamamlanmasıyla Edremit yeni bir nefes alma noktasına kavuşacak. Ticaretin, turizmin ve tarımın merkezi olan Edremit’imizi, Narlı’dan Hacıarslanlar ve Bostancı’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada bütün olarak değerlendiriyoruz. Kuzey Ege’nin incisi Edremit’imiz artık sanatı, sporu, kültürel ve sosyal faaliyetleri ile anılıyor. Bisiklet yolu ve çevre düzenlemeleri özellikle ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarımız için önemli bir spor ve nefes alma yerlerinden birisi olacak. Edremit’imize hayırlı olsun” dedi.

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!