Edremit Belediyesinden çocuklara karne hediyesi '3D' sinema

Güncelleme Tarihi:

Edremit Belediyesinden çocuklara karne hediyesi 3D sinema
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 15:55

Edremit Belediyesinden çocuklara karne hediyesi '3D' sinema

Haberin Devamı

Safa ATMACA/ EDREMİT(Van), (DHA)- VAN'ın Edremit İlçesi Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Tatil boyunca 1500 öğrencinin sinamaya, 400 öğrencinin kayak merkezlerine, 200 öğrencinin tiyatroya, 100 öğrenci de aileleri ile birlikte oyun paklarına götürülüyor.
Van'ın merkez Edremit Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan ve buradaki okullara giden ilk, orta ve lise öğrencileri, Edremit Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Atıf Çiçekli'nin isteği üzerine unutamayacakları bir tatil yapıyor. Edremit Belediyesi, Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğü, araçlarla evlerinden aldığı öğrencileri sinema, tiyatro, eğlence parkı ve kayak merkezlerine götürüyor. Edremit Belediyesi Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğü personeli Özlen Özge Koç, çocukların büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Koç, " Edremit Belediyesi Başkan vekilimiz Atıf Çiçekli'nin talimatları doğrultusunda sömestr tatili boyunca 1500 öğrencimizi sinemaya, 400 öğrencimizi kayağa, 200 öğrencimizi tiyatroya, 100 öğrencimizi de aileleriyle birlikte oyun parkında ağırlıyoruz. Öğrencileri mutlu görmenin huzurunu yaşıyoruz. Katkılarından dolayı Edremit Belediye Başkan vekilimiz Atıf Çiçekli'ye teşekkür ediyoruz." dedi.
Yarıyıl tatili nedeniyle sinema salonuna gelerek 3 boyutlu film izleyen çocuklar ise büyük mutluluk yaşadıklarını, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçek'e teşekkür ettiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!