Edirne'ye 4 yeni çocuk parkı

Güncelleme Tarihi:

Edirneye 4 yeni çocuk parkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 14:30

Edirne'ye 4 yeni çocuk parkı

Haberin Devamı

 

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'de belediye tarafından yapılan 4 yeni çocuk parkı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açılacak.

Edirne Belediyesi'nin Yıldırım Hacısarraf Mahallesi'nde Gökkuşağı Parkı, Yeniimaret Mahallesi'ndeki Uçan Balon Parkı, Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki Macera Parkı, Ayşekadın Mahallesi'ndeki Yıldız Parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açılacak. 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, cumhuriyetle nefes alan bir kentin geleceğe umutla bakan çocuklarına özgürce koşabilecekleri, oynayabilecekleri ve kendilerini keşfedebilecekleri yeni oyun alanları yarattıklarını söyledi. Gürkan, "Bir insanın anavatanı çocukluğudur. Çocuklarımızın vatanına sevginin, huzurun, özgürlüğün ve barışın tohumlarını ekiyoruz. Edirne Belediyesi olarak Türkiye'yi geleceğe taşıyacak olan çocukların aklın ve bilimin ışığında, sosyal donatılara sahip, özgüveni yüksek, çocukluğunu doya doya yaşayan, sokaklarda özgürce oyun oynayabilen özgür bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Parkların açılışına tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!