Edirneli judocu Meltem, Avrupa ikincisi

Güncelleme Tarihi:

Edirneli judocu Meltem,  Avrupa ikincisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 11:39

Edirneli judocu Meltem, Avrupa ikincisi

Haberin Devamı

Ali Can ZERAY/EDİRNE,(DHA)YUNANİSTAN’da düzenlenen Avrupa Gençler Judo Kupası’nda Edirneli Meltem Dindar Avrupa 2’ncisi oldu.  
 
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Sporcu Eğitim Merkezi sporcusu Meltem Dindar Yunanistan’ın başkenti Atina’da yapılan Avrupa Gençler Kupası’nda 57 kilo müsabakalarında gümüş madalya alarak Avrupa 2’ncisi oldu. 
Yunanistan’dan mutlu bir şekilde döndüklerini söyleyen Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, "Sporcumuzun ilk gün müsabakalarında madalya kazanması bizleri sevindirdi.  Yoğun çalışma temposunun ve azmin sonucu olarak büyük başarıya imza atan Meltem kızımız uluslararası şampiyonadan madalya ile döndü.  Bizler üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.  Bu yöndeki gayretlerimizin meyvesini de sporcularımızdan fazlasıyla alıyoruz.  Bu başarılar bizleri daha da çok çalışmaya teşvik ediyor.  Sporcumuzu ve emeği geçen tüm ekibi bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, katılacağı müsabakalarda başarılar diliyorum ''dedi. 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!