Edirne'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Edirneden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 18:27

- Belediye Başkanı Gürkan, pazarı ziyaret etti

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ulus Pazarı'nı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Gürkan, pazarın kurulduğu günden bugüne kent ekonomisine katkıda bulunduğunu söyledi.

Ulus Pazarı'nın kentin bir simgesi olduğunu aktaran Gürkan, "Bu tür yerlerde hem vatandaşın hem esnafın memnun olması lazım. Görüyorum ki iki tarafta memnun. Bulgaristan ve Yunanistan'dan da pazara bir ilgi var. Pazarın daha estetik bir görünüm kazanması için çalışma yapacağız. Çünkü müşterilerin büyük bir bölümü kadınlarımız ben burada iş yapan tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum" diye konuştu.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Bülent Reisoğlu da Gürkan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haberin Devamı

- AK Parti Edirne Kadın Kolları

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Nursel Arseven, AK Parti Edirne Kadın Kolları 4. olağan kongresinin 15 Şubat Pazar günü yapılacağını bildirdi.

Arseven, partisinin il binasında düzenlenen toplantıda, AK Partili kadınların çalışmalarına büyük bir hızla devam ettiğini söyledi.

Kadın kollarının 4 milyon üyesinin bulunduğunu aktaran Arseven, "Dünyanın en büyük siyasi örgütlenmelerinden biri olan AK Parti Kadın Kolları, kadınlarımızın sesinin en gür çıktığı platform olmuştur. Kadın kolları olarak yapacağımız 4. olağan kongremizden daha da güçlenerek çıkacağız. Birlik ve beraberlik anlayışının kongrelerden çıkacağı enerji ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!