Edirne'de tehlike yaratan ağaç kesildi

Güncelleme Tarihi:

Edirnede tehlike yaratan ağaç kesildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 15:40

Edirne'de tehlike yaratan ağaç kesildi

Haberin Devamı


 

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'nin Karaağaç Mahallesi'nde kurumaya yüz tutmuş ve rüzgarın etkisiyle kırılarak elektrik direğine yaslanmış olan kestane ağacı, can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kesildi. 
            
Karaağaç Mahallesi Hasan Rıza Caddesi'nde bulunan yaklaşık 15 yaşındaki kestane ağacının, rüzgarın etkisiyle kırıldığını ve dallarının elektrik direğine yaslandığını fark eden vatandaşlar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ulaştı. Başkan Gürkan'ın talimatı üzerine akşam saatlerinde olay yerine giden Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren, ömrünü tamamlamış olan kestane ağacını, kesti. 

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, kurumaya yüz tutmuş ve ömrünü tamamlamış olan ağacın rüzgarın etkisiyle kırıldığını belirtti. Ağacın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürdüğü belirten yetkililer, ağacın ortadan kaldırılmasıyla olası faciaların da önüne geçildiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!