Edirne Vergi Dairesi Başkanlığından Edesob’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Edirne Vergi Dairesi Başkanlığından Edesob’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 16:30

BU YIL 23 ŞUBAT-1 MART 2015 TARİHLERİ ARASINDA 26.'SI KUTLANAN VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE EDİRNE VERGİ DAİRESİ BAŞKANI SELAHATTİN BAŞKAL VE BERABERİNDE MÜKELLEF HİZMETLERİ GRUP MÜDÜRÜ HASAN AHMET ERDAL, VERGİ VE ANLAŞMALAR UYGULAMA MÜDÜRÜ İLHAN IŞIK, HUKUK BÜROSU AVUKATI BURCU MATLI KIRKPINAR VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ BEHZAT ER, ARDA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ SÜREYYA KOÇARSLAN EDİRNE ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ’Nİ (EDESOB ) ZİYARET ETTİ.

23 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında 26’ncısı kutlanan Vergi Haftası kapsamında Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve beraberindeki heyet Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (EDESOB ) ziyaret etti.
Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü İlhan Işık, Hukuk Bürosu Avukatı Burcu Matlı Kırkpınar Vergi Dairesi Müdürü Behzat Er, Arda Vergi Dairesi Müdürü Süreyya Koçarslan’ın da yer aldığı ziyarette Edirne EDESOB Başkanı Emin İnağ, Edirne İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Özkan, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erbey Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Edirne Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Fındıklı, Edirne Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nezehattin Erçetin, Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Hayri Sönterler hazır bulundu.
Edirne ESOB Başkanı Emin İnağ ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, ticari kazancı olan herkesin vergisini gönüllülük esası ile vermesi gerektiğini ifade etti.
Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ise yaptığı açıklamada, "Bizler öncelikle bizimle yakın bir çalışma ilişkisi içerisinde olan bu kurumları ziyaret ederek, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında verginin kutsallığını ve önemini ön plana çıkarıyoruz" dedi.
Toplantıya katılan esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları ve temsilcileri üyelerinin görüş ve önerilerini Vergi Dairesi Başkanı ve yetkililere iletti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!